Ressurser

Vil du prøve selv?

Her er noen gode tips på veien til deg som ønsker å komme i gang med Facebook-annonsering på egen hånd – uten å måtte snuble i alle grøftene vi har gått i 😅

Ta vårt nettbaserte minikurs «Hvordan komme skikkelig i gang med Facebook annonsering i 3 enkle steg» helt gratis. På under 30 minutter viser vi deg steg-for-steg hvordan du setter opp og kommer i gang med Facebook-annonsering på egen hånd.

Få minikurset »

Få gratis case-video og se «behind the scenes» mens vi viser hvordan Byggmester Vallestad markedsfører seg på Facebook og hvilke resultater de har fått. Her ser du hva de gjorde før, som ikke fungerte så bra, og hva de gjør nå, som fungerer veldig bra slik at du også kan få slike resultater.

Få casen »

Å ikke ha Facebook-pikselen installert på nettstedet ditt er kanskje DEN største feilen vi ser bedrifter i bransjen gjøre på Facebook. Denne gratis innføringsguiden viser deg steg-for-steg hvordan du selv installerer den på under 10 minutter (uten særlige tekniske ferdigheter).

Få guiden »

KOM I GANG UTEN RISIKO

Skal vi hjelpe deg?

Om du ikke har tid eller ønsker å prøve selv kan vi muligens hjelpe deg. Book en gratis og uforpliktende strategisamtale og se konkret hvordan vi jobber og hvilke resultater du kan forvente. Dersom vi er en godt match og vi oppriktig tror vi kan hjelpe deg får du muligheten til å bli kunde hos oss. Slik kan du erfare resultatene selv og lettere vurdere om dette er noe for deg eller ikke.